Hamilton: Ο Rosberg ήταν γρήγορος γιατί μελέτησε το γυρολόγιό μου

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG Bahrain 2014

Μπορεί πολύς κόσμος να θεωρεί τον φετινό αγώνα του Μπαχρέιν, έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών, ο Helmut Marko όμως σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς.

Μόνο μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας είδαμε πραγματικά καλό αγώνα.

Ασχέτως με το αν συμφωνεί κάποιος με τον Αυστριακό ή όχι, η αλήθεια είναι πως ο αγώνας ήταν ενδιαφέρον για τις μάχες ανάμεσα σε οδηγούς με ίδια μονοθέσια, με κύρια μάχη αυτή αυτή των δύο πιλότων της Mercedes για την πρώτη θέση. Ο Lewis Hamilton, που κατάφερε τελικά να διατηρήσει στους τελευταίους γύρους το προβάδισμά του, θεωρεί πως ο team-mate του βελτιώθηκε στον τελευταίο αγώνα, επειδή κάποιος του έδωσε ένα “μεγάλο έγγραφο” στο Μπαχρέιν.

Κάποιος στην ομάδα έκανε μεγάλη μελέτη του γυρολόγιου μου από την Μαλαισία και μόλις φτάσαμε στο Μπαχρέιν ο Nico είχε ένα μεγάλο έγραφο που του έδειχνε όλα τα σημεία στα οποία ήμουν γρήγορος. Το χρησιμοποίησε για να αποκτήσει προβάδισμα, oπότε θα κάνω το ίδιο (και εγώ) για τον επόμενο αγώνα και ελπίζω να τα καταφέρω.

Θα μελετήσω και θα δουλέψω σκληρά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, προσπαθώντας να καταλάβω τα πάντα, (όπως) δούλεψα και τώρα σκληρά. Έμεινα παραπάνω το Σάββατο για να βρω όλες τις λεπτομέρειες, γιατί ήξερα ότι δεν είχα το προβάδισμα που ειχα στη Μαλαισία.

Ήταν φανταστικό που μας επέτρεψαν να αγωνιστούμε (για την πρώτη θέση) και δεν αναμίχθηκαν στη μάχη μας. Αν όμως κάθε αγώνας είναι το ίδιο από εδώ και στο εξής, δεν μπορώ να εγγυηθώ πως θα βγαίνουμε πάντα και οι δύο χαρούμενοι.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει κερδίσει τις μάχες με τον team-mate του, αλλά ο Hamilton λόγω της ατυχίας του στην Αυστραλία, παραμένει πίσω από τον Nico Rosberg στη φετινή βαθμολογία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...