29Χ21,7

Η BMW Hellas θέλοντας να δώσει ένα κίνητρο αγοράς των ηλεκτρικών της μοντέλων θα παρέχει δωρεάν στους κάτόχους μοντέλων BMW i υπηρεσία δημόσιας φόρτισης για διάστημα έξι μηνών, το οποίο τίθεται σε ισχύ, από την ημερομηνία παράδοσης κάθε μοντέλου.

Οι φορτιστές αποτελούν μέρος του Δίκτυου «Fortizo», που αποτελεί το πρώτο Δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και αριθμεί προς το παρόν εφτά σημεία ταχείας φόρτισης στην Αττική. Οι κάτοχοι των BMW i θα μποορύν να φορτίσουν τα αυτοκίνητα τους στα έξι σημεία βρίσκονται στους σταθμούς στάθμευσης Polis Park και το έβδομο, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με την αγορά του αυτοκινήτου οι ιδιοκτήτες θα παραλαμβάνουν από την BMW Hellas μία κάρτα φόρτισης RFID, με την οποία θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς φόρτισης του Δικτύου «Fortizo».

[Πηγή: BMW]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Αθήνα. Η BMW Hellas στο πλαίσιο πρωτοποριακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και πιο συγκεκριμένα, της ικανοποίησης των αναγκών των κατόχων μοντέλων BMW i, ανακοινώνει την παροχή  δωρεάν υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης για διάστημα έξι μηνών, το οποίο τίθεται σε ισχύ, από την ημερομηνία παράδοσης κάθε μοντέλου BMW i.

Οι δωρεάν υπηρεσίες φόρτισης αφορούν στο Δίκτυο «Fortizo», που αποτελεί το πρώτο Δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Το Δίκτυο «Fortizo» αριθμεί προς το παρόν εφτά σημεία ταχείας φόρτισης στην Αττική.

Τα έξι σημεία βρίσκονται στους σταθμούς στάθμευσης Polis Park και το έβδομο, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Οι κάτοχοι BMW i, παραλαμβάνουν από την BMW Hellas μία κάρτα φόρτισης RFID (Radio Frequency Identification), με την οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς φόρτισης του Δικτύου «Fortizo» και μπορούν να φορτίσουν γρήγορα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό τους, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της λειτουργίας του Δικτύου «Fortizo», από την Εταιρία Fortisis (υπεύθυνη εταιρία για το Δίκτυο «Fortizo») και τα Polis Park, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στον Σταθμό Αυτοκινήτων Polis Park (Ριζάρη 4 και Βασιλέως Κωνσταντίνου 45, Κολωνάκι), την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30μμ.

[/learn_more]