Red Bull: Στην Ευρώπη θα έχουμε φτάσει την Mercedes

Σχετικά άρθρα

84079109KR128_F1_Grand_Prix

Με την Mercedes να έχει ήδη κερδίσει τους τρείς πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, η Red Bull δηλώνει ανίκανη να αντιδράσει πριν τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Αναφερόμενος στην ταχύτητα με την οποία άνοιγαν την απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες, τα μονοθέσια της Mercedes στο GP του Μπαχρέιν, ο Christian Horner δήλωσε:

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την πραγματική δύναμή τους. Στην Κίνα, λόγω την μεγάλης ευθείας θα είναι πολύ δύσκολο να χάσουν οι Mercedes. Όταν όμως επιστρέψουμε στην Ευρώπη θα πρέπει να τους πλησιάζουμε σιγά σιγά.

Ο σύμβουλος της ομάδας, Helmut Marko συμφωνεί με τον Horner λέγοντας:

Ευχόμαστε να είμαστε τουλάχιστον στο επίπεδό τους μέχρι να φτάσουμε στην Ευρώπη. Στο Μπαχρέιν χρειάζεσαι έναν καλό κινητήρα και η Κίνα θα είναι δύσκολη με δύο μεγάλες ευθείες. Σε μέρη όμως όπως η Βαρκελώνη και το Μονακό, το σασί παίζει σημαντικότερο ρόλο. Με την εφευρετικότητα και την μακροχρόνια προετοιμασία της Mercedes, θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά για να την φτάσουμε, και εμείς αλλά και η Ferrari.

<> on July 1, 2011 in Chichester, England.

Ο Mark Webber, που θα οδηγεί για λογαριασμό της Porsche στο LeMan φέτος, πιστεύει πως η πρώην ομάδα του όχι μόνο θα φτάσει το επίπεδο της Mercedes αλλά ίσως και το περάσει σε κάποιους αγώνες.

Θα φτάσουν τις Mercedes. Χρειάζονται απλά λίγο χρόνο, αλλά είναι λογικό. Δεν μπορείς να κερδίζεις 15 συνεχόμενα χρόνια. Όλοι λένε πως δεν είναι αρκετά δυνατοί επειδή τερματίζουν δεύτεροι και τρίτοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουν και φέτος.

Αν θα πάρουν αρκετές νίκες για να διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα δεν ξέρω, όλα εξαρτώνται από το πόσο δυνατή θα είναι η Mercedes και τους πόντους που θα καταφέρει να πάρει στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος. Η Mercedes θα συνεχίσει να κυριαρχεί στους επόμενους αγώνες, αλλά η Red Bull θα κερδίσει στο Μονακό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...