Διέρρευσε φωτογραφία του Land Rover Discovery Vision Concept

Σχετικά άρθρα

Land Rover Discovery Vision concept leaked photo

Μια φωτογραφία του Land Rover Discovery Vision Concept διέρρευσε στο ίντερνετ, πριν αυτό παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το concept μας δείχνει τη σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η εταιρία για ολόκληρη την οικογένεια Discovery, με την πρώτη αντίδραση αντικρίζοντας τη φωτογραφία είναι ότι μοιάζει με πάντρεμα του Evoque και του Ford Explorer, αποφεύγοντας τις έντονες γραμμές και σκληρές γραμμές του Discovery.

Υποθέτοντας ότι η εικόνα είναι έγκυρη, το concept έχει στρογγυλεμένη μάσκα, με προβολείς που αγκαλιάζουν το φτερό. Επίσης, οι εμπρός κολόνες είναι μαύρες, ενώ βλέπουμε αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, μια γωνιακή πίσω κολόνα και οροφή με “σκαλοπάτι”.

LR-Discovery-Vision-Concept

Κατά τ’αλλα, υπόσχεται “απαράμιλλη ικανότητα και απόλυτη προσαρμοστικότητα ενώ η εταιρία λέει πως μπορούμε να περιμένουμε “πρωτοποριακή τεχνολογία” και “προηγμένες τεχνολογίες που απευθύνονται σε νέο κοινό”. Τέλος, ξέρουμε ότι θα εξοπλίζεται με “διάφανο” καπό, που θα περάσει στη παραγωγή στο μέλλον, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει τι γίνεται κάτω από το αυτοκίνητό του. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί κάμερες, τοποθετημένες στη γρίλια, η οποίες προβάλλουν την εικόνα στο head-up display, δημιουργώντας έτσι τη ψευδαίσθηση του “διάφανου” καπό.

ΠηγήJalopnik

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...