Η Ferrari θα βγάλει στην αγορά την LaFerrari XX

Σχετικά άρθρα

LaFerrari XX

Η Ferrari, όπως αναμενόταν, ετοιμάζει την ειδική έκδοση της LaFerrari, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση εντός πίστας. Η LaFerrari XX επιβεβαιώθηκε από τον Antonello Coletta, επικεφαλή του Αθλητικού τμήματος της Scuderia, ο οποίος ανέφερε:

Τώρα εργαζόμαστε πάνω στην LaFerrari XX, το νέο μας hypercar για χρήση εντός πίστας. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πατήσει πίστα τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη του 2015.

Ο Coletta ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του σχετικά με το αυτοκίνητο, αλλά άφησε να εννοηθεί πως δεν πρέπει να περιμένουμε τεράστια αύξηση της ιπποδύναμης. Ωστόσο η LaFerrari XX θα παράγει μεγαλύτερα ποσά κάθετης αεροδυναμικά παραγόμενης δύναμης, θα εξοπλίζεται με αγωνιστική ανάρτηση, αγωνιστικά ελαστικά και αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά.

ΠηγήDrive.com.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr