Range Rover Sport by Mansory

Σχετικά άρθρα

Mansory-Range-Rover-Sport-01

Η Mansory επέστρεψε (καλώς ή κακώς) με την τελευταία της δημιουργία να βασίζεται στο Range Rover Sport. Όπως συνηθίζεται με τα αυτοκίνητα που έχουν δεχθεί τις περιποιήσεις του Ελβετικού βελτιωτικού οίκου, έτσι και το Range Rover Sport, ή το λατρεύεις, ή το μισείς!

Mansory-Range-Rover-Sport-02

Την παράσταση φυσικά κλέβει το επιθετικότατο carbon bodykit. Οι θόλοι έχουν επεκταθεί κατά 30 χιλιοστά σε κάθε πλευρά ενώ στο εμπρός spoiler έχουν ενσωματωθεί LED φώτα ημέρας. Νέο είναι το καπό, τα side skirts αλλά και ο πίσω προφυλακτήρας με τον διαχύτη. Τέλος, η Mansory έχει τοποθετήσει και μία αεροτομή οροφής για να συμπληρώσει το look. Όσον αφορά στους τροχούς, ο βελτιωτής προσφέρει διάφορα σχέδια σε διαστάσεις 21 έως 23 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι έχει επενδυθεί με carbon, τα πεντάλ είναι πλέον αλουμινίου ενώ σχεδόν ολόκληρη η ταπετσαρία, έχει αντικατασταθεί με νέα, σχεδιασμού και κατασκευής Mansory.

[Πηγή: Mansory]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...