Video: 220km/h καλά είναι για ταχύτητα εισόδου; Να τ’ αφήσω;

Σχετικά άρθρα

mad entry speed

Το video που ακολουθεί, μπορείς να το εκτιμήσεις χωρίς να γνωρίζεις τίποτα. Ο τίτλος τα λέει όλα. 220km/h entry speed. Τι άλλο να πω; Σε περίπτωση όμως που θα σε ενδιέφερε να μάθεις 2-3 πράγματα επιπλέον, έχω να σου πω τα εξής:

Πρώτον, είναι τραβηγμένο στο Gatebil, ένα από τα μεγαλύτερα και σίγουρα το θεαματικότερο “track day festival” στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο, μαζεύει δεκάδες χιλιάδων petrolheads από ολόκληρο τον κόσμο. Παρότι αναφερόμαστε στο Gatebil ως ένα event, στην πραγματικότητα είναι 6 διοργανώσεις σκορπισμένες στη διάρκεια ενός έτους. Το main event όμως, γίνεται συνήθως το καλοκαίρι (φέτος, 11-13 Ιουλίου).

Δεύτερον, οι πρωταγωνιστές. Στο video θα δεις φευγαλέα δύο αυτοκίνητα. Το Toyota 86-X του Fredric Aasbo και το S13 του Mad Mike. Το πρώτο, κινείται από έναν 2JZ που αποδίδει 685 άλογα στους τροχούς ενώ το δεύτερο, παραδόξως, κινείται από έναν αγνώστων στοιχείων V8. Δυστυχώς, ο Mad Mike είχε “σπάσει” το τριρότορο RX8 του, προσπαθώντας να συμμορφωθεί με τα όρια ηχορύπανσης της πίστας και γι’ αυτό δεν έχουμε στοιχεία για το δανεικό S13. Όπως και να έχει όμως… φοβερό video!!!

[Πηγή: Vimeo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...