Το Αζερμπαϊτζάν λέει πως θα φιλοξενήσει τη Formula 1 το 2016

Σχετικά άρθρα

F1

Το status του στην παγκόσμια κοινωνία θέλει να βελτιώσει κατά πολύ το Αζερμπαϊτζάν. Πέρα από τον υψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο που θέλει να ξεκινήσει να κατασκευάζει το 2015 στο project των Khazar Islands (θα έχει ύψος 1.050 μέτρα, ακόμα πιο ψηλός και από τον Kingdom Tower που έχει αρχίσει να κατασκευάζεται στην Τζέντα και θα έχει ύψος ελάχιστα πάνω από τα 1.000 μέτρα), η χώρα που βρίσκεται ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία θέλει να φιλοξενήσει και τα μονοθέσια της Formula 1.

Και ίσως το ρήμα “θέλει” να υποδηλώνει μια αβεβαιότητα, λέξη που δε φαίνεται να υπάρχει στα λεγόμενα του Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού τού Αζερμπαϊτζάν, Azad Rahimov, που φαίνεται να δήλωσε ότι έχουν δώσει τα χέρια με τον Bernie Ecclestone, υπεύθυνο για τα συγκεκριμένα θέματα.

Έχουμε υπογράψει συμφωνία με τον Bernie Ecclestone και θα το ανακοινώσουμε σε μια εκδήλωση στο Μπακού σύντομα.

Στην πρωτεύουσα της χώρας, το Μπακού, υπάρχει μία πίστα 4.4 χιλιομέτρων και πέρυσι διεξήχθη αγώνας για το πρωτάθλημα της FIA GT εκεί. Παραμένει άγνωστο αν όντως ο Υπουργός έκανε την παραπάνω δήλωση και, αν την έκανε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε -τουλάχιστον για την ώρα- αν το Αζερμπαϊτζάν θα κατασκευάσει νέα πίστα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μερικών ημερών για να μάθουμε όλη την αλήθεια γύρω από το θέμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα