Δες ένα ιδιώτη με μια Μ3 να γράφει στο Nurburgring χρόνο 7:27 σε γύρο Bridge to Gantry

Σχετικά άρθρα

180758

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς να πάμε στο Nurburgring να κάνουμε τουλάχιστον ένα γύρο να φαντάζει όνειρο, για κάποιον όμως που μένει Γερμανία δεν είναι τόσο ακατόρθωτο.

Ένας ιδιώτης έχοντας στη κατοχή μια BMW M3 (E92), που κάτω από το καπό της βρίσκεται ο τελευταίος ατμοσφαιρικός κινητήρας σε Μ μοντέλο, με τον 4-λιτρο V8 να αποδίδει 420 άλογα, έγραψε χρόνο 7 λεπτά και 27 δευτ. για έναν BTG γύρο στη Πράσινη Κόλαση. BTG σημαίνει Bridge to Gantry, που σημαίνει ότι έχει μήκος 19.1 χλμ, αντί για 20.8 χλμ που είναι κανονικά ένας πλήρης γύρος.

Το αυτοκίνητο του δεν ήταν εντελώς εργοστασιακό καθώς είχε την ακόλουθη λίστα: γυμνό εσωτερικό και full roll cage, εξάτμιση της Akrapovic, σπόιλερ από GTS, lip από GT4, καθίσματα της Recaro με ζώνες 6 σημείων της Schroth, τιμόνι της OMP, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KW, φρένα της StopTech, διαφορικό 4:10, λεβιέ της CAE, εισαγωγή αέρα Macht Schnell Στάδιο 2, carbon πορτες, ζάντες Square Apex EC-7 με cup ελαστικά της Michelin διαστάσεων 265/35 κ.α.

Σίγουρα δε τα λες λίγα αλλά όπως και να έχει ο χρόνος είναι αρκετά εντυπωσιακός. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...