Ecclestone: Το 2015 ο πρώτος αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν

Σχετικά άρθρα

Sochi-circuit

Τις τελευταίες μέρες, μια Γερμανική εφημερίδα έχει προκαλέσει ολόκληρο μπέρδεμα, όσον αφορά το φετινό πρόγραμμα της Formula 1. Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της, υπήρχε η πιθανότητα να αντικατασταθεί ο φετινός αγώνας στη Ρωσία, με αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Αυτό ανάγκασε τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Ρωσικής πίστας, Sergey Vorobyov, να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την πορεία της πίστας στο Σόκι, διαψεύδοντας ταυτόχρονα και τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Λόγω των πολυάριθμων αναφορών, δηλώνω πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση για ακύρωση ή αναβολή του Ρωσικού GP. Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα στις 12 Οκτωβρίου. Συχνές επιθεωρήσεις μπορούν να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητά μας.

Bernie Ecclestone

Ο Bernie Ecclestone δεν άργησε να κάνει τις δικές του δηλώσεις, στις οποίες ξεκαθάρισε πως ο αγώνας του Αζερμπαϊτζάν θα αντικαταστήσει το GP Κορέας, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στο φετινό πρόγραμμα αγώνων.

Δεν θέλω να επιστρέψω εκεί (στην Κορέα). Υπογράψαμε με το Μπακού, το οποίο θα ξεκινήσει το 2015 και θα αντικαταστήσει την Κορέα. Στη Κορέα έκαναν καλή δουλειά με την πίστα, αλλά ξέχασαν να κτίσουν όλα τα υπόλοιπα πράγματα που ήθελαν.

Φαίνεται πως τα προβλήματα ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία δεν απειλούν τον φετινό αγώνα στο Σόκι, ενώ το Αζερμπαϊτζάν θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα αγώνων και μάλιστα νωρίτερα από ότι το περιμέναμε.

Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τη συμφωνία του αγώνα στο Μπακού; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Christian Sylt, ο οποίος καλύπτει τα οικονομικά νέα των επιχειρήσεων των μηχανοκίνητων σπορ, ο άνθρωπος ο οποίος μίλησε και έβαλε την ιδέα στον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, δεν ήταν άλλος από τον Flavio Briatore!

ΠηγήWelt

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...