Αστυνομικός σκότωσε μια 93χρονη γυναίκα, η οποία κρατούσε όπλο, μιας και απέτυχε να πάρει το δίπλωμα οδήγησης [w/video]

Σχετικά άρθρα

police texas

Όλα τα παράξενα συμβαίνουν στην Αμερική. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Χιρν, μια κωμόπολη κοντά στο Όστιν του Τέξας έλαβαν κλήση για μία οπλισμένη γυναίκα.

Δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ο ένας εξ αυτών ζήτησε από την 93χρονη να κατεβάσει το όπλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάκουσε και τότε ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε πέντε φορές. Δύο σφαίρες βρήκαν την 93χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια και όπως αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε της Αμερικής, το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε πως ο ανιψιός της γιαγιάς, η οποία κόπηκε στις εξετάσεις που έδωσε για να πάρει δίπλωμα οδήγησης στις αρχές τις εβδομάδας, προσπάθησε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μακριά από αυτή, αλλά αυτή έβγαλε το περίστροφο. Κάπως έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με την 93χρονη να χάνει τελικά τη ζωή της.

http://www.youtube.com/watch?v=Csn-lPTo1lQ

Πηγήkbtx
ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...