Θωρακισμένο Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 από τον Dartz με 1.019 άλογα και κόστος 2,4 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Dartz Mercedes G63 6x6 DrIvE HARD (3)

Οι Λετονοί της Dartz παρουσίασαν μια θωρακισμένη έκδοση του Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, η οποία κοστίζει 2,4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο αν σου φαίνονται πολλά, τότε μπορεί να σου προσφέρει το ίδιο αυτοκίνητο χωρίς τη θωράκιση, έναντι του ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ.

H πρόταση των Λετονών κάνουν την πρόταση της Brabus να δείχνει μικρή μπροστά του, μιας και οι Γερμανοί είχαν κάνει τον V8 5,5-λίτρων κινητήρα του να παράγει 700 άλογα με 960 Nm ροπής. Τα άλογα αυτά φάνηκαν λίγα στον Dartz, ο οποίος βελτίωσε περαιτέρω τον κινητήρα, ώστε να παράγει 1.019 άλογα με περισσότερα από 1.000 Nm ροπής. Το πόσο ζυγίζει, οι Λετονοί δεν το ανακοίνωσαν, αλλά κάτι μου λέει πως με τόση θωράκιση, το βάρος σίγουρα θα ξεπερνά τους 5 τόνους, όταν από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο ζυγίζει 3.850 κιλά.

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στη φωτογραφία έχει κατασκευαστεί για έναν Ρώσο, με τον Dartz να περιγράφει το θωρακισμένο Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 ως το πρώτο “funky θωρακισμένο όχημα του κόσμου, ονομάζοντας το DrIvE HARD 6×6. Το όνομα προήλθε από το Cougar 6×6 MRAP (Mine Resistant Ambush Protected) το οποίο συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας “Die Hard 5″. Τέλος ο οίκος ετοιμάζει και άλλα βελτιωμένα G63 AMG 6×6, τα οποία θα αντλούν έμπνευση από τις ταινίες του Jurassic Park και του Indiana Jones.

 

ΠηγήDartz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...