Prost: Ferrari και McLaren πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν

Σχετικά άρθρα

Alain Prost

Ο Alain Prost, παρότι είχε προβλέψει ανάκαμψη των μονοθεσίων με κινητήρα της Renault, θεωρεί πως τόσο η Γαλλική εταιρία, όσο και οι Ferrari και McLaren, θα πρέπει να αλλάξουν το πλάνο τους για να αντιμετωπίσουν την κυριαρχία της Mercedes.

Έχουμε δει πια είναι η συνταγή της επιτυχίας τα τελευταία χρόνια. Η Red Bull είχε ένα πλάνο και κέρδισε 4 φορές. Η Mercedes είχε ένα πλάνο και τώρα είναι πολύ μπροστά. Η Renault χρειάζεται ένα πλάνο για το 2015. Δεν πρέπει όμως να παρατήσουμε το 2014. Χρειάζεται συνεχής βελτίωση. Αντιθέτως, η McLaren και η Ferrari συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει τέλος και νέο ξεκίνημα, είναι συνεχής εξέλιξη.

Με την Ferrari, μιλούσαν όλοι για τον Michael, αλλά ήταν 4-5 άτομα όλοι μαζί. Όταν έφυγαν, ήταν πολύ δύσκολο να σχηματιστεί κάτι καινούριο. Το ίδιο έγινε και στην McLaren, όταν έφυγε ο Adrian.

Κανείς δεν μπορεί να πει που είναι η Renault σε σχέση με την Mercedes. Η Renault βελτιώθηκε σημαντικά στο Ισπανικό GP. Μπορεί η Mercedes να είναι μπροστά, αλλά είναι πρώτοι λόγω του μονοθεσίου τους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα