Ricciardo: Μπορούμε ν’ ανταγωνιστούμε τη Mercedes στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Monaco - Practice

Σε οποιαδήποτε άλλη πίστα, ακόμα και μ’ έναν FP2 σαν το χθεσινό, δε θ’ ανυπομονούσαμε τόσο για το FP3 για να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα, διότι θα γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η pole θα είναι ξανά στα χέρια της Mercedes. Όχι, όμως, όταν μιλάμε για το Μονακό, μια πίστα που μπορεί να κάνει τη Red Bull να ανταγωνιστεί πρώτη φορά φέτος τη Mercedes.

Στο στεγνό FP1, ο Daniel Ricciardo βρέθηκε 2 δέκατα πίσω από τον Lewis Hamilton, κάτι που δείχνει ότι ίσως τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα αυτό το Σαββατοκύριακο για τους δύο οδηγούς τής γερμανικής ομάδας. Ο Αυστραλός πιστεύει ότι είναι πιο κοντά από ποτέ για να σπάσουν το σερί, ελπίζοντας το μονοθέσιό του να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό αύριο.

Είναι ακόμα νωρίς, αλλά, αν τα κάνουμε όλα σωστά, νομίζω ότι θα τους ανταγωνιστούμε το Σάββατο. Χθες το απόγευμα, δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλά, αλλά το πρωί, τα πήγαμε καλά. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά πρέπει να είμαστε κοντά τους. Μερικές διορθώσεις ακόμα και, αν το κάνουμε όπως θέλουμε, τότε θα μπορέσουμε να τους χτυπήσουμε.

Μετά από τη διπλή επιβεβαίωση -από τους Horner και Newey– ότι ο Adrian Newey δε θα φύγει από τον Milton Keynes, ο Ricciardo δεν μπορεί να μην είναι χαρούμενος, διότι γνωρίζει την αξία τού Βρετανού.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό και ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο κύριος Newey. Είναι η πρώτη μου πραγματική σεζόν που εργάζομαι μαζί του και το απολαμβάνω, έτσι θα είναι ωραίο να συνεχίσει.

[Πηγή: Red Bull | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα