Video: Mazda RX-3 τυλίγεται στις φλόγες κατα τη διάρκεια αγώνα dragster

Σχετικά άρθρα

Dragster Crash

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Franco’s Mobile και ενίοτε οδηγός dragster, Frank Cannistra, ολοκλήρωνε το 400άρι, στην πίστα dragster του Σύδνεϋ, όταν το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά. Ευτυχώς ο 39-χρονος βγήκε αλώβητος από το Mazda RX-3, αφού τράκαρε το αυτοκίνητό του στον τοίχο, για να αποφύγει να χτυπήσει τον αντίπαλό του. Μετά το συμβάν ο Cannistra δήλωσε:

Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά… κυριολεκτικά. Όλα πήγαιναν καλά. Ξεκίνησα καλά, είχα καλή αντίδραση, άλλαξα σωστά ταχύτητες και μόλις άνοιξα το αλεξίπτωτο και άφησα το γκάζι, συνειδητοποίησα ότι το γκάζι είχε κολλήσει. Δεν ήθελα να χτυπήσω στο άλλο αυτοκίνητο, οπότε προτίμησα τον τοίχο.

Αρχικά νόμιζα πως θα τραυματιστώ και πανικοβλήθηκα βλέποντας τις φλόγες. Έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμος παρόλο που ανησυχούσα πως το αυτοκίνητο θα εκραγεί. Ευχαριστώ τον Θεό που το αμάξι ήταν καλά φτιαγμένο και κατάφερα να βγω έξω αγρατζούνιστος.


#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...