BMW-M3-E30-EVO-II-1[2]

Η BMW Μ3 Ε30 είναι εξ ορισμού ένα κλασικό και κατά συνέπεια εξαιρετικά επιθυμητό αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται δικαιολογία. Απλά είναι. Εκτός από την απλή, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας της υπήρχε και η Evolution I με τα 200 άλογα από τον 2.3 λίτρων, ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο.

Όμως αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες, δεν είναι μία Evolution I, αλλά μία Evolution II. Ο κινητήρας είναι ακόμα ισχυρότερος (220 ίπποι), οι τροχοί είναι της BBS και ελαφρώς μεγαλύτεροι, το βάρος ελαφρώς λιγότερο, έχει αεραγωγούς αντί για φώτα ομίχλης, το τιμόνι έχει αντικατασταθεί με ένα μεταγενέστερο της M Sport ενώ έχει και άλλες μικρές τροποποιήσεις.

BMW-M3-E30-EVO-II-4[2]

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει αύξων αριθμό 155 από τις 500 που παρήχθησαν συνολικά, είναι σε Macau Blue χρώμα, κατασκευής 1988, ενώ το οδόμετρο του γράφει κάτι παραπάνω από 90.000 χιλιόμετρα.

Η κατάσταση όμως στην οποία βρίσκεται, περιγράφεται απλώς ως “αψεγάδιαστη”. Τα μοναδικά πράγματα πάνω του που δεν είναι stock, είναι οι ζάντες και το τιμόνι που αλλάχθηκε για ένα νεότερο. Τιμή πώλησης: 34.995 λίρες ή 43.000 ευρώ. Μέχρι να βγει στην αγορά κάποια M3 Sport Evolution, μπορούμε να θέλουμε αυτήν!