Σφοδρό ατύχημα στο Le Mans με τα #3 Audi, #8 Toyota, και #81 Ferrari

Σχετικά άρθρα

le mans crash

Μόλις ξεκίνησε η βροχή, ξεκίνησαν και τα ατύχημα στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans με τον Nicolas Lapierre, τον οδηγό του Toyota TS040 Hybrid (#8) να χάνει τον έλεγχο του αγωνιστικού με αυτό να πέφτει με ταχύτητα πάνω στις μπαριέρες.

Ακριβώς στο ίδιο σημείο της πίστας ο Marco Bonanomi, ο οδηγός του #3 Audi R18 πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα προσπαθώντας να φτάσει στα πιτ για να βάλει βρόχινα ελαστικά, αλλά ο Sam Bird, οδηγός της αγωνιστικής Ferrari 458 (#81) έπεσε με ταχύτητα πάνω στο πίσω μέρος του Audi. Το Audi και η Ferrari εγκατέλειψαν, με το αυτοκίνητο ασφαλείας να βρίσκεται ακόμη στη πίστα, μέχρι οι διοργανωτές να την καθαρίσουν.

Αξίζει να σημείωθεί πως το Nissan ZEOD RC εγκατέλειψε μερικούς γύρους μετά την εκκίνηση, αφού έμεινε από κιβώτιο. Εσύ, μπορείς εδώ να δεις live τον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...