Horner: Οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν λόγο στους κανόνες

Σχετικά άρθρα

Christian Horner

Ο κανόνας του ορίου χρημάτων που προσπαθεί να βάλει το F1 Strategy Group στα έξοδα των ομάδων, παίρνει συνεχώς αναβολές. Μέχρι και ο Bernie Ecclestone παραδέχτηκε πως οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα ίσως θα έπρεπε να μείνουν εκτός της Formula 1. Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην εφαρμογή των κανόνων της F1; Ποιος είναι ο λόγος που γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, μέχρι να παρθεί κάποια απόφαση; Σύμφωνα με τον Christian Horner, το πρόβλημα είναι οι ομάδες.

Η FIA θα έπρεπε να τους γράφει (τους κανονισμούς) μαζί με την FOM. Μετά οι ομάδες θα είχαν την επιλογή του πότε να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα και του αν θέλουν να λάβουν μέρος ή όχι.

Υπάρχουν τόσα πολλά συμφέροντα. Έχεις την Ferrari με την ιστορία της, την McLaren και διαφορετικές τοποθετήσεις από την Red Bull και την Mercedes. Δεν θα συμφωνήσουν ποτέ όλοι.

Chrisitan-Horner-Sebastian-Vettel

Όσον αφορά τις κακές εμφανίσεις του Sebastian Vettel και την κριτική που δέχεται ο Γερμανός από ανθρώπους όπως ο Jacques Villeneuve, ο Christian Horner υπερασπίστηκε τον πρωταθλητή της Red Bull λέγοντας:

Ο Sebastian είχε πολύ κακή τύχη φέτος. Δεν κατάφερε να τερματίσει σε 3 αγώνες, αλλά τα προβλήματά του ήταν πολλά παραπάνω. Άλλοι οδηγοί θα έσκυβαν το κεφάλι και θα έχαναν το κίνητρό τους, όχι όμως ο Sebastian. Δουλεύει ακόμα σκληρότερα και πιέζει την ομάδα ακόμα παραπάνω. Όταν αλλάξουν οι καιροί θα επιστρέψουν και τα καλά αποτελέσματα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...