Grosjean: Συνεχίζω να βλέπω ψυχολόγο

Σχετικά άρθρα

Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Saturday 10 May 2014. Romain Grosjean, Lotus F1. Photo: Charles Coates/Lotus F1 Team. ref: Digital Image _J5R2146

Στον αγώνα του Καναδά ο Sergio Perez και ο Felipe Massa συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο ένας άρχισε να κατηγορεί τον άλλον, με τον Sergio Perez να καταλήγει να τιμωρείται, παρόλο που έκανε ένσταση στην απόφαση που τον έβρισκε υπεύθυνο του ατυχήματος. Ο Massa ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, κατηγόρησε τον Μεξικανό ότι κινδυνεύει να αποκτήσει παρόμοια φήμη με τον Romain Grosjean, αν δεν αρχίσει να παραδέχεται τα λάθη του.

Παρότι ο Niki Lauda θεωρεί το ατύχημα αγωνιστικό συμβάν, ο Grosjean συμφωνεί με τον Massa, ότι ο Perez πρέπει να παραδεχτεί το λάθος του, για να καταφέρει να βελτιώσει την απόδοσή του, όπως έκανε αντίστοιχα ο Γάλλος με την βοήθεια ψυχολόγου.

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος πρέπει πρώτα να παραδεχτείς τα λάθη σου. Όταν έχεις μια άσχημη μέρα πίσω από το τιμόνι, πρέπει να δεις τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα.

Στην δική μου περίπτωση έπαιρνα λάθος αποφάσεις σε κάποιες σημαντικές στιγμές του αγώνα. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Απλά έπρεπε να το δουλέψω με τον ψυχολόγο μου και ακόμα το κάνω.

Σε κάποια χρονική περίοδο το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσω έναν αγώνα. Από την εκκίνηση μέχρι την πρώτη στροφή μέχρι και την καρό σημαία, ήταν όλα για τη νίκη. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις να πάρεις θέση στην εκκίνηση όταν όλοι σου την λένε.

Circuit Gilles Villeneuve, Montreal, Canada. Saturday 7 June 2014. Romain Grosjean, Lotus F1. World Copyright: Charles Coates/LAT Photographic. ref: Digital Image _N7T4959

Επιστρέφοντας όμως στο ατύχημα του Perez με τον Massa, ο Γάλλος δεν κατηγορεί αποκλειστικά τον οδηγό της Force India για το ατύχημα.

Όλοι έχουν την δική τους γνώμη για το ατύχημα. Μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα με τον Sergio φέτος. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος επικίνδυνος αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους πιλότους.

Λογικό είναι ο Γάλλος να μην μπορεί να πει κάτι διαφορετικό στα ΜΜΕ.

Circuit Gilles Villeneuve, Montreal, Canada. Saturday 7 June 2014. Pastor Maldonado, Lotus F1. World Copyright: Charles Coates/LAT Photographic. ref: Digital Image _J5R0948

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα