Renault: Δεν θα μας αγοράσει η Red Bull

Σχετικά άρθρα

479868689KR00153_F1_Grand_P

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν τη Renault Sport F1 να πουλάει τις εγκαταστάσεις της στο Viry-Chatillon. Με την Red Bull να δηλώνει πως υπάρχουν εναλλακτικές στον Γαλλικό κινητήρα που φοράει, αποκλείοντας όμως Ferrari και Mercedes και μην θέλοντας να αποκαλύψει περισσότερα, πολλοί πιστεύουν πως υπάρχει η πιθανότητα αγοράς του αγωνιστικού τμήματος Formula 1 της Renault, από τον κολοσσό των ενεργειακών ποτών. Ο Rob White της Renault όμως, θεωρεί κάτι τέτοιο μάλλον αδύνατο.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουληθεί το τμήμα στο Viry. Θεωρείται ακόμα τμήμα της Renault. Δεν γίνεται να αλλάξεις το όνομα στην κυλινδροκεφαλή και να ξεκινήσεις από την αρχή. Ακόμα και η Honda δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Φαίνεται πιθανότερο η Red Bull, αντί να αγοράσει ολόκληρο το τμήμα στο Viry-Chatillon, να ασχοληθεί απλώς περισσότερο με την κατασκευή των power unit της Renault, καλύπτοντας κάποια από τα έξοδα των Γάλλων και απαιτώντας επανασχεδιασμό κάποιων μερών του κινητήρα που να βολεύουν καλύτερα το μονοθέσιό της.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...