BMW M4 με όλα τα καλούδια της M Performance

Σχετικά άρθρα

BMW M4 - M Performance

Αν η “απλή” BMW M4 δεν είναι αρκετή για να εκπληρώσει τα προσωπικά σου γούστα, το M Performance Division σου δίνει τη δυνατότητα να την κάνεις όπως θες.

Μια τέτοια με όλα τα καλούδια του συγκεκριμένου τμήματος της βαυαρέζικης εταιρίας βρίσκεται στην έκθεση της BMW Abu Dhabi Motors, με το αυτοκίνητο να διαθέτει τις Μ λωρίδες, αεροδυναμικό πακέτο από carbon που περιλαμβάνει προεξέχον εμπρός splitter, εισαγωγές αέρα, πίσω αεροτομή και πλαϊνές ποδιές.

BMW M4 - M Performance

Ακόμα, από το ίδιο υλικό είναι ο διαχύτης, η εξάτμιση της Akrapovic με τέσσερις απολήξεις, καθώς και η οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών. Πατάει με γυαλιστερές 19άρες ζάντες, με τις δαγκάνες των φρένων να είναι βαμμένες σε χρυσαφί χρώμα.

BMW M4 - M Performance

Το εσωτερικό είναι ντυμένο από αλκαντάρα, ενώ δε λείπουν και οι carbon και αλουμινένιες λεπτομέρειες.

BMW M4 - M Performance

Μηχανικά δεν αλλάζει τίποτα, και κάτω από το καπό της Μ4 κάθεται ο TwinPower Turbo 3-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm ροπής, που με το αυτόματο επτατάτυχτο κιβώτιο M DCT φτάνει τα 0-100 χλμ/ώρα με launch control σε 4,3 δευτ. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, αλλά με το προαιρετικό M Driver πακέτο, ο περιοριστής ανεβαίνει στα 280 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...