Ο Capelli συνεχίζει τις προσπάθειες διάσωσης του GP της Monza

Σχετικά άρθρα

Chinese Grand Prix, Shanghai 11-14 April 2013

Ο πρώην πιλότος Formula 1, Ivan Capelli, κέρδισε πρόσφατα τις εκλογές για το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου του Μιλάνου, του οργανισμού που στην ουσία διαχειρίζεται την πίστα της Monza. Την ιστορική πίστα που πλέον ο Bernie δεν βλέπει με καλό μάτι και της οποίας το μέλλον είναι αμφίβολο. Πριν από την επίσημη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, ο Capelli θέλει να συναντηθεί και με τον Ecclestone για να συζητήσουν επί του θέματος. Εμείς γνωρίζουμε πως ετοιμάζεται επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για την πίστα, με τον Ιταλό να προαναγγέλλει αλλαγές στις εγκαταστάσεις.

Διάβασα στις εφημερίδες ότι ο Bernie δεν ήταν ικανοποιημένος με την εμπορική συμφωνία που είχε πριν. Δεν είχα την ευκαιρία, μέχρι τώρα, να μιλήσω μαζί του, αλλά υποθέτω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει πιθανώς μια τέτοια ευκαιρία για να ανταλλάξουμε κάποιες ιδέες.

Επιπλέον, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση γι ‘αυτό το θέμα και προφανώς είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε με αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Η Monza είναι ιστορικά ένα από τα παλαιότερα Grands Prix και θα θέλαμε να συνεχιστεί και μετά το 2015, γνωρίζοντας ότι ο Bernie πιέζει τους πάντες προς την κατεύθυνσή του.

Νομίζω ότι η Monza πρέπει να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, διότι δεν είναι δυνατόν να ζήσει όπως είναι τώρα. Θα πρέπει να παράγουμε και να βελτιώσουμε την κατάστασή της. Νομίζω ότι για τις ομάδες, τα γκαράζ είναι μέτρια για την τωρινή F1. Πρέπει επίσης να κάνουμε πολλά για τους θεατές, κι αυτός είναι ένας από τους στόχους μας.

Ο Capelli δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το πρώην αφεντικό της Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali. Ο Domenicali διαθέτει εμπειρία στο χώρο, που ίσως να φανεί χρήσιμη στην προσπάθεια που γίνεται, με τον Capelli να δηλώνει:

Προφανώς, ο Stefano είναι μια πολύ σημαντική πηγή εμπειρίας και δεξιοτήτων, και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω στο μέλλον για την συμφωνία ή για να μας βοηθήσει να συμφωνήσουμε, με το Bernie.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr