Ετοιμάζεται η Alfa Romeo Giulia, ο Marchionne ξανάλέει πως η Alfa δεν πωλείται

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-giulia-sportwagon-2014-rendering

Η Alfa Romeo συνεχίζει την ανάπτυξη της Giulia, του νέου της οικογενειακού αυτοκινήτου, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Cassino, εκεί όπου η παραγωγή των Fiat Bravo και Lancia Delta σταμάτησε τον περασμένο μήνα, ενώ η παραγωγή της Giulietta, πέρασε στη γραμμή παραγωγής του Chroma.

Μουλάρια δοκιμών της Giulia θα ξεκινήσουν τις δοκιμές τους προς τα τέλη του έτους, με τη παραγωγή της να ξεκινά στο εργοστάσιο από τα τέλη του 2015, με την Fiat να επενδύσει σε αυτό 35 εκατ. ευρώ, προσλαμβάνοντας 200 επιπλέον υπαλλήλους.

Από την μεριά του, ο Sergio Marchionne επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η Alfa Romeo δεν πωλείται μιας και η εταιρία θα παραμείνει κάτω από την ομπρέλα της Fiat. Αρνήθηκε για ακόμη μια φορά τις φήμες περί συνομιλιών μεταξύ Volkswagen και PSA Peugeot Citroen, αλλά παραδέχτηκε πως είναι πρόθυμος για συμμαχίες με κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως συνέβη με την Mazda.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...