Video: Καταδίωξη ενός μεθυσμένου οδηγού φορτηγού στη Λευκορωσία

Σχετικά άρθρα

Crazy Trucker

Πιστεύω πως γνωρίζει τη φράση “δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας”. Αντιθέτως, αυτό φαίνεται πως δε συμβαίνει με τον φορτηγατζή που θα δούμε ή, αν την ξέρει, σίγουρα δεν την εφαρμόζει. Το περιστατικό συμβαίνει στο Baranovichi τής Λευκορωσίας και όχι μόνο αποφάσισε να πιει ενώ οδηγούσε (βότκα αν ενδιαφέρεσαι για το ποτό), αλλά το παράκανε, συνεπώς μέθυσε και το φορτηγό του ακολουθούσε τρελή πορεία, δίχως ο ίδιος να σταματά.

Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τα περιπολικά ξεχύνονται στους δρόμους, με μοναδικό σκοπό να τον σταματήσουν, προκειμένου να μην πάθει κακό ο ίδιος ή αθώοι που μπορεί να πέσουν θύμα τις τρέλας του. Ξεκίνησαν, λοιπόν, την κλασική καταδίωξη, ωστόσο δεν είναι εύκολο να σταματήσεις ένα φορτηγό και μάλιστα φορτωμένο με αυτοκίνητα· μάρκας Ford, αν και αυτό δεν έχει τόση σημασία.

Οι γεμιστήρες των όπλων άδειαζαν με γρήγορο ρυθμό και συνολικά 80 σφαίρες ξόδεψαν για χάρη του, μερικές εκ των οποίων βρήκαν στόχο, στα ελαστικά και στη δεξαμενή καυσίμων. Ακόμα και με… πέτρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως αυτός δεν έλεγε ν’ αφήσει το πόδι από το γκάζι.

Τελικώς, μετά από 150 -πεισματικά και από τις δυο πλευρές- χιλιόμετρα, ο τύπος σταμάτησε, οι αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω, του πέρασαν χειροπέδες και η απόλυση δουλειάς θα είναι μάλλον ο μικρότερος μπελάς γι’ αυτόν…

ΠηγήIntex Press

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...