Spy Video: H BMW X6 M στο Nürburgring με λιγότερο καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

225377

Η δεύτερη φορά που βλέπουμε τη νέα BMW X6 M (F86) να γυρίζει στο Νürburgring Νordschleife και το καμουφλάζ έχει γίνει ήδη ελαφρύτερο.

Οι μηχανικοί της BMW βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο στήσιμο του αυτοκινήτου, το οποίο θα εξοπλίζεται με τον ανανεωμένο S63 Twin-Turbo V8 κινητήρα 4,4-λίτρων που φορούν οι M5 και M6, ο οποίος στη περίπτωση της θα αποδίδει κοντά στα 555 άλογα με 680 Nm ροπής και θα επιτρέπει στο SUV να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Είναι εμφανές πως θα διαθέτει επιθετικής σχεδίασης bodykit, μαύρες μεγάλες ζάντες αλουμινίου, μεγάλα φρένα και τετραπλές απολήξεις, ενώ η κίνηση θα περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου της M Sport.

Θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014, πιθανότερο στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του 2015, όπως ακριβώς και η X5 M (F85).

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...