Horner: Περιορισμός απωλειών σε Spa και Monza, περιμένουμε τη Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary - Qualifying

Με σχεδόν ιδανικό τρόπο έκλεισε το πρώτο μισό τής φετινής σεζόν η Red Bull Racing, μετά από τη νίκη της στην Ουγγαρία. Οι άνθρωποι στο Milton Keynes θα ήθελαν ένα ανάλογο ξεκίνημα στο δεύτερο μισό, όμως τα χαρακτηριστικά τής πίστας τού Spa-Francorchamps είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά τής Ουγγαρίας, κάτι που συμβαίνει και με τη Monza: είναι δύο πίστες που η δύναμη του κινητήρα είναι βασική προϋπόθεση για να είσαι ανταγωνιστικός, και το γεγονός πως ο Renault Energy F1-2014 υπολείπεται κατά περίπου 65 άλογα από τον Mercedes-Benz PU106A Hybrid, δε βοηθά την RBR.

Ο Christian Horner, Πρόεδρος της αυστριακής ομάδας, παραδέχεται ότι η προσέγγιση τους για το Spa και τη Monza κάνει λόγο για περιορισμό απωλειών, έτσι περιμένουν τη Σιγκαπούρη για μια παρόμοια ανταγωνιστικότητα με την Ουγγαρία.

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έχουμε υγρή πίστα σε Spa και Monza. Αλλά, η Σιγκαπούρη είναι η επόμενη χρυσή ευκαιρία για εμάς. Νομίζω ότι ο περιορισμός των απωλειών θα είναι για τους δύο επόμενους αγώνες, επειδή η Force India θα επανεμφανιστεί ξαφνικά, η Williams θα είναι γρήγορη, η McLaren θα είναι γρήγορη και φυσικά η Mercedes θα είναι γρήγορη. Επομένως, θα πάρουμε ό,τι μπορούμε από τους δύο επόμενους αγώνες και μετά πραγματικά θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε τα πράγματα.

F1 Grand Prix of Hungary

Σε βροχή στο Spa ελπίζει και ο Daniel Ricciardo, ο μοναδικός οδηγός που έχει καταφέρει να πετύχει νίκη, πέραν από αυτούς τής Mercedes, αφού παραδέχεται ότι η W05 παραμένει ένα εξαιρετικά γρήγορο μονοθέσιο.

Νομίζω ότι σε στεγνές συνθήκες, η Mercedes έχει ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Το Spa είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ξεκινήσεις το δεύτερο μισό τής σεζόν. Ίσως ο καιρός και οι αλλαγές να δημιουργήσουν κάτι συναρπαστικό.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr