Σίγουρη η Kaltenborn για επιστροφή τής Sauber

Σχετικά άρθρα

British GP Saturday 05/07/14

Αντιμέτωπη με το εφιαλτικό -για την ίδια- σενάριο να ολοκληρώσει τη σεζόν με μηδέν βαθμούς βρίσκεται η Sauber. Η ελβετική ομάδα δεν έχει καταφέρει να τερματίσει στη 10άδα στους 11 πρώτους αγώνες, έχοντας προβλήματα με την C33 και η καλύτερή της ευκαιρία για να πάρει βαθμό ήταν το Ουγγρικό Grand Prix όταν ο Adrian Sutil τερμάτισε μόλις 9 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον 10ο Jenson Button.

Η Πρόεδρος της ομάδας και μέτοχος κατά 33%, Monisha Kaltenborn, πιστεύει πως το δεύτερο μισό θα είναι καλύτερο για την ελβετική ομάδα, ενώ υποστηρίζει ότι είχαν τη δυναμική για βαθμολογηθούν σε κάποιους αγώνες.

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα επιστρέψουμε. Θα πάρει λίγο χρόνο. Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση και, φυσικά, ελπίζω ότι τα πράγματα θ’ αλλάξουν στη σεζόν, έτσι θα πάμε από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στους τελευταίους αγώνες, αλλά δεν τις χρησιμοποιήσαμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δε θα κάνουμε λάθη και δε θα χάσουμε ξανά τέτοιες ευκαιρίες.

GP Spanien 2013

Σύμφωνα με την 43χρονη, υπάρχει εμφανής βελτίωση στην C33, κάτι που είναι ένα θετικό σημάδι για τους ανθρώπους τής ομάδας.

Τα σχέδιο έκτακτης ανάγκης είναι αρκετά απλό: να πάρουμε βαθμούς, έναν βαθμό. Ναι, είχαμε άσχημο ξεκίνημα, αλλά όσον αφορά το σασί, έχουμε κάνει βήματα προόδου. Απλά η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείτε να δείτε τόσο εύκολα τη βελτίωση εσείς που είστε έξω, ούτε την απόδοση. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Σε σχέση με πέρυσι, το πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς για το 2015. Τι θα κάνουμε; Μπορώ να σας πω ότι ο προμηθευτής μας στους κινητήρες (Ferrari) έχει κάνει πολλά και ξέρω ότι πάνε με τέρμα γκάζι για να βελτιωθούν κι άλλο. Έτσι, μπορούμε να το κάνουμε μαζί αυτό.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...