Η Tesla πήρε πίσω το όνομα της στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

China Tesla

Η δικαστική διαμάχη της Tesla με τον Κινέζο Zhan Baosheng, που είχε κατοχυρώσει το όνομα της στη Κίνα, τελείωσε, μιας και οι δύο μεριές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

Ο Zhan είχε προλάβει επίσης να κατοχυρώσει τα sites tesla.cn και teslamotors.cn με την συμφωνία να δίνει πίσω στην Tesla εκτός από το όνομα και τα sites.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το τι ακριβώς συνέβη, αλλά εκπρόσωπος της Tesla δήλωσε στο Bloomberg πως ο Zhan συμφώνησε με τις κινεζικές αρχές να ολοκληρωθεί η διαδικασία ακύρωσης των δικών του αιτημάτων κατοχύρωσης. χωρίς κανένα κόστος για τη Tesla.

Στις σχετικές ειδήσεις, η νέα γενιά του Tesla Roadster θα κυκλοφορήσει το 2017. Φημολογείται πως θα ονομάζεται Model R και θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 322 χλμ/ώρα.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...