To HSV GTS Maloo special edition θα έχει 580 άλογα και θα είναι το ταχύτερο φορτηγάκι του κόσμου

Σχετικά άρθρα

hsv-maloo-ute-4-big

Ξέρουμε ότι παρά το κλείσιμο της Holden το 2017, η Holden Special Vehicles (HSV) θα συνεχίσει να υπάρχει και τελευταίες αναφορές λένε ότι ετοιμάζει ήδη μια ειδική έκδοση του, που θα την ονομάσει Maloo.

Θα γίνει το ταχύτερο UTE του κόσμου, με την εξέλιξη του να γίνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων. Μηχανικά θα φορά τον V8 6,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 580 ίππων και 738 Nm ροπής, και θα συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο. Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμ για επιδόσεις, αλλά θα είναι σίγουρα ταχύτερο από αυτό του 2006 που είχε πιάσει τελική 271,44 χλμ/ώρα.

hsv-gen-f-maloo-r8-exterior-2-lg

Θα διαθέτει νέο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, νέο άξονα μετάδοσης, η ανάρτηση του θα προέρχεται από τα αντίστοιχα HSV GTS Sedan με μαγνητικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ενώ θα διαθέτει αεριζόμενο καπό, αεροτομή, γκρι ζάντες 20″, ειδικά σηματάκια και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ενώ υπολογίζεται να κοστίζει 85.000 δολάρια Αυστραλίας (κοντά στις €60.000).

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό το HSV GTSR W1 Maloo πουλήθηκε για €660.000

Πριν ακριβώς τέσσερα χρόνια, λίγο πριν η Holden βάλει και επίσημα λουκέτο, η Holden Special Vehicles (HSV) παρουσίασε στην αγορά της Αυστραλίας το GTSR...