Ένα Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 γυρίζει στη πίστα του Zandvoort

Σχετικά άρθρα

228091

Στο επικών διαστάσεων meeting που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Ολλανδική πίστα του Zandvoort, εκτός των πανάκριβων hypercars συμετείχε και ένα τέρας.

Όπως βλέπεις και από την φωτογραφία εννοώ την Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 και αν δεν έχει καταλάβει ακόμα που είναι το παράδοξο, σου λέω ότι το εξάτροχο όχημα της γερμανικής εταιρίας μπήκε στη πίστα και έκανε γύρους.

Να σου θυμίσω ότι μηχανικά το βάρους 3.850 κιλών φοράει τον V8 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 544 άλογα με 758 Nm ροπής και δε το λες ότι νιώθει στο περιβάλλον του. Παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά γρήγορο και δε θα μου έκανε καμία εντύπωση αν κάποια στιγμή η Mercedes το πήγαινε στο Nurburgring για να κάνει ρεκόρ χρόνου για εξάτροχο όχημα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...