Mallya: Ο Bottas είναι το αστέρι τής χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Red Bull Ring, Spielberg, Austria. Sunday 22 June 2014. Valterri Bottas, Williams F1, 3rd Position, sprays himself with Champagne on the podium. World Copyright: Alastair Staley/LAT Photographic. ref: Digital Image _R6T4863

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η Williams είναι η μεγαλύτερη φετινή έκπληξη όσον αφορά τις ομάδας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν μιλάμε για οδηγούς; Και εκεί η ομάδα τού Grove πρωταγωνιστεί, με τον Valtteri Bottas να θεωρείται από πολλούς ως ο οδηγός που μας έχει “βάλει τα γυαλιά”, αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος, καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε την απόδοση του Daniel Ricciardo.

Ο Πρόεδρος της Force India, Vijay Mallya, μιλά σχετικά με το θέμα αυτό, και πιστεύει ότι ο Φινλανδός αποτελεί τον οδηγό τής χρονιάς.

Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο απόψεις για το αν ο Bottas είναι το αστέρι τής σεζόν μέχρι στιγμής. Υπάρχει και ο εξαιρετικός Massa, και έχεις έναν παιδί που ήρθε από το GP3, και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι θα είναι μισό δευτερόλεπτο πίσω. Έχει συγκλονίσει τους πάντες και κάνει φανταστική δουλειά κάτω από πίεση. Όχι μόνο έχει φονικό ένστικτο, αλλά και την ωριμότητα να μην ταράζεται.

F1 Grand Prix of Hungary

Ο Ινδός αναφέρθηκε και στον Ricciardo, που έχει νικήσει μέχρι στιγμής τον Sebastian Vettel, λέγοντας και πάλι εξαιρετικά λόγια.

Ο Daniel Ricciardo είναι επίσης πολύ εντυπωσιακός. Νομίζω ότι ακόμα και η Red Bull αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Ο Bottas βρίσκεται στην 5η θέση τής βαθμολογίας, με 95 βαθμούς, 55 περισσότερους από τον 9ο Massa. Όσον αφορά τον Ricciardo, τρίτη θέση και 131 βαθμοί για τον Αυστραλό, τη στιγμή που ο Vettel έχει 88 βαθμούς και είναι 6ος.

[Photos Copyrights: LAT Photographic/Williams Martini Racing, Getty Images/Red Bull Racing]

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...