Promo Video: Range Rover Sport SVR στο Silverstone

Σχετικά άρθρα

228850

Τη Δευτέρα η Land Rover παρουσίασε το νέο Range Rover Sport SVR, το πιο σπορ SUV που κατασκεύασε η βρετανική εταιρία, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του αύριο στο Pebble Beach.

Σήμερα η εταιρία δίνει στη δημοσιότητα ένα promo video που μας δείχνει το superSUV μέσα στο βρεγμένο Silverstone, παρουσιάζοντας μας τις ικανότητες του. Όπως βλέπεις, το αυτοκίνητο φορά νέο bodykit αποτελούμενο από νέο προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ώστε να τροφοδοτούνται με επαρκή ποσότητα αέρα τα δύο intercoolers. Νέα είναι και η γρίλια, τα πλαϊνά φτερά, τα φουσκωμένα skirts, ο νέος πίσω προφυλακτήρας με μαύρο διαχύτη, η αεροτομή, οι τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και οι ζάντες 21″ με ελαστικά Continental Cross Contact παντός καιρού. Ακολούθως, στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα και αλουμινένια (ή carbon) διακοσμητικά.

Μηχανικά φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 557 ίππων με 680 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο με σπορ ρυθμίσεις, το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 260 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο με το παραπάνω setup σημείωσε χρόνο στο Nürburgring Nordschleife 8 λεπτών και 14 δευτερόλεπτων.

Διαθέτει επαναρυθμισμένο ενεργό πίσω διαφορικό, το οποίο κλειδώνει νωρίτερα και σε αυξημένο βαθμό για να εξασφαλίσει καλύτερη πρόσφυση, με το κεντρικό διαφορικό να ελέγχεται ηλεκτρονικά μέσα από έναν πολύδισκο συμπλέκτη, ενώ η Land Rover έχει τοποθετήσει και ένα βελτιωμένο σύστημα Torque Vectoring. Τα φρένα είναι της Brembo, η μπροστά ανάρτηση είναι αλουμινένια, ενώ μεταξύ άλλων, τα συστήματα Active-Roll Control και Adaptive Dynamics έχουν νέες ρυθμίσεις.

ΠηγήLand Rover

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...