Το νέο Nissan Leaf θα έχει συμβατικό σχεδιασμό και αυτονομία 300 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Nissan Leaf U.S. made 2013 (1)

Η Nissan βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης της επόμενης γενιά Leaf, που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017.

Αρχικά θα χάσει τον εκκεντρικό και αμφίβολο σχεδιασμό του, έχοντας πιο συμβατικό σχεδιασμό, με μαύρες κολόνες, με το εμπρός μέρος να φιλοξενεί τη χρωμιωμένη σχήματος “V” μάσκα, όπως έχουμε δει στα τελευταία προϊόντα της Nissan.

Οι μηχανικοί της ιαπωνική εταιρίας, εκτός από πιο ελκυστικό, θα κάνουν το νέο Leaf να έχει μεγαλύτερη αυτονομία, με την απόδοση των μπαταριών του που θα έχει βελτιωμένη χημεία, να διπλασιάζουν στην ουσία την εμβέλεια του, με τις τελευταίες φήμες να αναφέρουν ότι από τα 135 χιλιόμετρα που έχει σήμερα, θα αυξηθεί στα περίπου 300 χιλιόμετρα. Ακόμα, πιστεύεται ότι θα υπάρχουν φθηνότερες εκδόσεις με μικρότερα πακέτα μπαταριών, άρα και αυτονομίας, με τη νέα τεχνολογία μπαταριών να εφαρμόζεται και στην Infiniti.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Xpeng X9 είναι ένα ηλεκτρικό βαν με έως 503 άλογα

Η κινέζικη Xpeng βγάζει στην αγορά το X9, ένα ηλεκτρικό βαν που προσφέρεται με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, με την πρώτη έκδοση να αποδίδει...

Για πρώτη φορά, το μερίδιο των ηλεκτρικών άγγιξε το 21% στην Ευρώπη

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2023, οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκαν σημαντικά (+17,9%), φτάνοντας συνολικά τις 7,1 εκατομμύρια μονάδες,...