Η επάνοδος του Bernie στο τιμόνι της F1, ευχαρίστησε τους Wolff και Horner

Σχετικά άρθρα

Lauda-Wolff-Ecclestone-Horner

Μετά από το τέλος της δίκης του Bernie Ecclestone στη Γερμανία, όπου πλήρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει αυτό, ο αειθαλής Βρετανός ανέλαβε ξανά τα ηνία του σπορ. Ακόμη κι αν ο ίδιος δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά από τους διακανονισμούς με τη BayernLB, πλέον έχει το χρόνο που χρειάζεται για να ασχοληθεί με τη διαχείριση του σπορ και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των φίλων της Formula 1 δεν συμπαθεί τον Ecclestone, υπάρχει λόγος που εκείνος βρίσκεται τόσα χρόνια στο τιμόνι της, αφού καταφέρνει σχεδόν πάντα, να κρατά ευχαριστημένες όλες τις πλευρές. Έτσι, οι Toto Wolff και Christian Horner, εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι από την επάνοδο του Bernie, με τον Αυστριακό να δηλώνει:

Πιστεύω ότι η σταθερότητα είναι σημαντική στη Formula 1 και έχω δει ένα πολύ δυνατό Bernie να επιστρέφει από τη διευθέτηση της δικαστικής υπόθεσης και αυτό είναι μια πολύ καλή είδηση​​.

Όποια και αν είναι η διακυβέρνηση ή η διαχείριση της Formula 1, πιστεύω πως οι μέτοχοι και ο Bernie αναζητούν ό,τι είναι καλύτερο για αυτή. Για εμάς, νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε ένα ισχυρό άντρα, ένα ισχυρό ηγέτη, και καλές συζητήσεις.

Είχαμε μια στο Βέλγιο και είμαι βέβαιος ότι γίνονται και άλλες πίσω από τα φώτα, αλλά για εμάς είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Bernie είναι πλήρως συγκεντρωμένος, σε φόρμα και οδηγεί σταθερά τον οργανισμό, σε αυτό το στάδιο.

Σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όλοι οι εμπλεκόμενοι, καθώς και νέοι πιθανοί συνέταιροι της F1, θα συναντηθούν πριν το Grand Prix της Monza, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της Ferrari, Luca di Montezemolo, για να συζητήσουν για το μέλλον του σπορ. Παρά το καλό θέαμα στα δυο τελευταία Grands Prix, βασικά προβλήματα παραμένουν άλυτα, με το Horner να βλέπει τον Ecclestone ως τον καταλληλότερο για να τα λύσει.

Είναι υπέροχο που ο Bernie βρίσκεται και πάλι σε πλήρη απασχόληση! Η F1 χρειάζεται το Bernie  αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν μερικά ζητήματα για να ξεπεραστούν και δεν υπάρχει κανείς καλύτερος για να τα λύσει, από εκείνον.

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...