Ένα ακόμη νέο σασί για το Vettel στη Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Italy - Practice

Το τέταρτο σασί μέσα στη σεζόν θα χρησιμοποιήσει ο Sebastian Vettel στη Σιγκαπούρη. Ο πρωταθλητής δεν μπορεί να βολευτεί με τίποτα μέσα στην RB10 και η ομάδα, εφόσον δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση φέτος, προσπαθεί να μετριάσει τα προβλήματα με αυτές τις αλλαγές. Στη Monza ο Vettel δεν πήρε τελικά ολοκαίνουριο σασί, με το Helmut Marko να αποκαλύπτει πως χρησιμοποίησε ένα παλαιότερο, που έτρεξε η Red Bull στις δοκιμές του Silvestone.

Αρχικά το αισθάνθηκε λίγο καλύτερα. Το σασί της Monza ήταν στην πραγματικότητα ένα παλαιότερο, που χρησιμοποιήθηκε στις δοκιμές του Silverstone. Η αλλαγή έγινε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και τώρα, πρόκειται να πάρει ένα καινούργιο.

(Παρότι ο Vettel) Φάνηκε ανταγωνιστικός στη Monza, ξεπερνώντας στις κατατακτήριες το Ricciardo, με τα σκληρότερα ελαστικά είχε ανεξήγητα προβλήματα.

Από την ομάδα έχει γίνει γνωστό πως τα όποια προβλήματα δύσκολα θα λυθούν μέσα στο 2014, με το Γερμανό να μην έχει σημειώσει κάποια νίκη, τη στιγμή που ο Daniel Ricciardo έχει κατακτήσει ήδη τρεις.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

ΠηγήSport Bild

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...