Alonso: Θα κερδίσουμε τη Williams

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Μπορεί ο Fernando Alonso να έχει ήδη υπογράψει με τη McLaren για το 2015 –σύμφωνα με τις φήμες πάντα- αλλά ο Ισπανός δεν σταματάει να λέει τα καλύτερα για την ομάδα του Maranello.

Είμαστε η Ferrari, είμαστε πολλά παραπάνω από μια απλή ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όποια και αν είναι η απόδοση του μονοθεσίου και όποια και αν είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουμε σε σχέση με τη Williams.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι τον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί. Υπάρχει το Abu Dhabi με τους διπλούς βαθμούς και αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να μειώσουμε το κενό που έχουμε (από τη Williams). Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, θα την κερδίσουμε.

Το Spa και η Monza πέρασαν και ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολες πίστες για εμάς. (Σε αυτούς τους αγώνες) η Williams έκανε πολύ καλή δουλειά και κατάφερε να κερδίσει τα μέγιστα σε βαθμούς.

GP BELGIO F1/2014

Οι φήμες για τον Alonso έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες, με την silly season του φετινού πρωταθλήματος να αναφέρει από αλλαγή ομάδας για τον Ισπανό, μέχρι και αγορά μετοχών στη Lotus –πρώην Renault- με την οποία ο 33-χρονος κατέκτησε 2 τίτλους. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως έχει συμβόλαιο με την Ferrari, με τον Sergio Marchionne να αναφέρει πως το θέμα των οδηγών διαχειρίζεται ο Mattiacci, αλλά η απόφαση εξαρτάται και από τις επιθυμίες των οδηγών.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr