Παρίσι 2014: Babes – Μέρος 3ο και τελευταίο [Έκθεση Παρισιού – Lé Fini]

Σχετικά άρθρα

babes-2-1239

Nous avons terminé! Τελειώσαμε! Σε λιγότερο από 30 ώρες καταφέραμε και καλύψαμε από άκρη σ’άκρη όλη τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, δημοσιεύοντας περισσότερα από 100 άρθρα και περισσότερες από 6.000 live φωτογραφίες έτσι ώστε να σου μεταφέρουμε με τον πιο πλήρες τρόπο, όλη τη δράση που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο της έκθεσης.

Το AutoBlog.gr είναι το μοναδικό ελληνικό site ενημέρωσης αυτοκινήτου που καλύπτει με τέτοιο τρόπο τις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου. Live παρουσία, live φωτογραφήσεις και live σχολιασμός, έτσι ώστε εσύ να αποκομίζεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι ο ίδιος “με φυσική παρουσία” στον χώρο της έκθεσης. Αν δεν έχεις χάσει άρθρο αυτές τις δύο ημέρες, σου συστήνω να ρίξεις μια ματιά ξανά σε όλα τα άρθρα, γιατί όλες οι gallery έχουν ανανεωθεί με ακόμη περισσότερες live φωτογραφίες.

Λίγο προτού πάρουμε το αεροπλάνο της επιστροφής, σου αφήσαμε το τρίτο μέρος από τα φετινά κορίτσια. Au revoir Παρίσι! Bonne chance κορίτσια! Ραντεβού σε έξι μήνες στη Γενεύη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...