Marchionne: Η Ferrari δεν θα έχει τετράπορτο ή SUV μοντέλο, ούτε μοτοσυκλέτα, με την παραγωγή να μην αυξάνεται

Σχετικά άρθρα

Marchionne - Montezemolo

Με την ανακοίνωση ότι ο Luca di Montezemolo αφήνει την Ferrari, και στην θέση του (προσωρινά) θα κάτσει ο CEO του FCA Group, Sergio Marchionne, σχεδόν όλοι έπεσαν να κατηγορήσουν τον Ιταλοκαναδό για την πολιτική που θα ακολουθήσει για το καμάρι της Ιταλίας.

Ο Montezemolo στην τελευταία του συνέντευξη ως πρόεδρος της Ferrari, αφού αντικαθίσταται στις 13 του μήνα, δήλωσε με βεβαιότητα ότι η εταιρία δεν θα κατασκευάσει τετράπορτα sallon μοντέλα, καθώς επίσης ούτε κάποιο SUV, με το καλπάζων αλογάκι να τοποθετείται μόνο σε δίπορτα sport αυτοκίνητα. Στη συνέχεια, απέρριψε οποιαδήποτε φήμη ότι η Ferrari ετοιμάζει κάποια μοτοσυκλέτα, άσχετα αν νωρίτερα μάθαμε ότι πατένταρε V-twin κινητήρα.

sergio marchionne 6

Ακόμα, ο Sergio Marchionne είπε ότι είναι αρκετά χαρούμενο με την παρούσα παραγωγή της εταιρίας, που περιορίζεται στα 7.200 αυτοκίνητα ετησίως, θέτοντας τέλος σε όποια φήμη είχε υπάρχει ότι αυτή θα αυξηθεί στις 10.000 μονάδες. Επιπλέον, ο Marchionne ανέφερε ότι δεν είναι στα σχέδια του η ενσωμάτωση της Ferrari στη Fiat Automobiles Chrysler (FCA), λέγοντας:

Η ανάμειξη αίματος τους θα είναι μοιραία και για τις δύο [εταιρίες]

Κλείνοντας, το μεγάλο κεφάλι του FCA είπε ότι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της εταιρίας είναι η κυριαρχία της Scuderia Ferrari ξανά στην F1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...