Η νέα Chevrolet Camaro βρυχάται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

266992

Όπως ξέρουμε από προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η Chevrolet έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της επόμενης γενιάς Camaro. Τώρα, η 2016 Camaro πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να γυρνά στο Nurburgring.

Η νέα Camaro είναι άμεσα αναγνωρίσιμη με την μάσκα της, τα πρησμένα φτερά και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Ούτως ή άλλως, οι βασικές γραμμές του μοντέλου δεν θα αλλάξουν με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός να είναι περισσότερο εξέλιξη του προηγούμενου παρά κάτι εντελώς νέο.

Εκεί που η νέα Camaro θα αλλάξει σημαντικά, είναι κάτω από το δέρμα. Περιμένουμε το νέο μοντέλο να βασίζεται στην Alpha πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στην Cadillac CTS κάτι που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις και στο βάρος του νέου μοντέλου που θα μειωθεί, και στην ακαμψία και την ασφάλεια που θα αυξηθούν.

Τέλος, όσον αφορά στους κινητήρες, η λογική επιβάλει μεταφορά της ήδη υπάρχουσας γκάμας, πρακτικά αυτούσιας, στο νέο μοντέλο. Ωστόσο, περιμένουμε την νέα Camaro να ακολουθήσει τον δρόμο της 2015 Mustang και να προσφέρει και μία τετρακύλινδρη επιλογή. Ο υπερτροφοδοτούμενος, δίλιτρος κινητήρας που βρίσκουμε και στις Cadillac ATS και CTS, αποδίδει 272 άλογα και 399 Nm ροπής στην παρούσα μορφή, αλλά περιμένουμε τους μηχανικούς της GM να τον τροποποιήσουν λίγο ώστε να έρθει πιο κοντά στα 310 άλογα και τα 433 Nm της Mustang Ecoboost.

ΠηγήCamaro6.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...