Πολύ πιθανό η Caterham να χάσει τα επόμενα 2 Grands Prix

Σχετικά άρθρα

15346822028_93ea9ed594_k

Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στην Caterham, με την ομάδα να δείχνει πως βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ζωής της. Έπειτα από το κλείσιμο του εργοστασίου και τον χαρτοπόλεμο μεταξύ Tony Fernandes και των νέων αφεντικών της Caterham, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Finbarr O’Connell αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη διαχείριση της ομάδας, με πρωταρχικό σκοπό την πώλησή της. Μάλιστα, ο O’Connell επικοινώνησε με τον Ecclestone, από τον οποίο πήρε το ΟΚ εάν χρειαστεί η ομάδα να χάσει τα επόμενα δυο Grands Prix, με την ανακοίνωση να μας πληροφορεί πως:

Σε τηλεφωνική συνομιλία σήμερα, μεταξύ του Finbarr O’Connell και του Bernie Ecclestone, ο κύριος Ecclestone αποφάσισε να υποστηρίξει τους διαχειριστές με την επιθυμία τους να πωλήσουν την ομάδα της Formula 1, σε ένα γκρουπ με την οικονομική δύναμη για να στηρίξει και στο μέλλον.

Ο κύριος Ecclestone συμφώνησε επίσης να δώσει απαλλαγή στην Caterham F1, η οποία θα μπορούσε, εάν είναι απαραίτητο, να χάσει τους αγώνες στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, αλλά ελπίζει ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι σε θέση ώστε να αγωνιστεί η ομάδα στο Grand Prix του Abu Dhabi.

Η υπεύθυνη για την αγοραπωλησία εταιρεία, Smith & Williamson, ισχυρίζεται πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε στους εργαζόμενους της 1MRT, πως δεν χρειάζεται να επιστρέψουν στο εργοστάσιο, αφού αυτό θα παραμείνει κλειστό έως ότου πωληθεί η ομάδα.

Αναφορές στον ξένο τύπο μιλούν και για προβλήματα της Marussia, η οποία σύμφωνα με τις φήμες δεν είναι σίγουρη για τα τελευταία 3 Grands Prix. Η ομάδα δείχνει σε σαφώς καλύτερη θέση από την Caterham και έχει απορρίψει επανειλημμένα τις όποιες φήμες ακούγονται, τονίζοντας πως θα βγάλει τη φετινή χρονιά. Σε περίπτωση που η Ρωσική ομάδα δεν βρεθεί στο grid σε κάποιο αγώνα, ο αριθμός των μονοθεσίων θα πέσει κάτω από τα 20, με πληροφορίες του έγκυρου Autosport να αναφέρουν πως η FIA σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει από τις υπόλοιπες ομάδες να κατεβάσουν και τρίτο μονοθέσιο μέσα στο 2014.

[Photo Copyrights: LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...