Στο μέλλον θα μπορείς να σταματήσεις τους ληστές του αυτοκινήτου σου με ένα απλό SMS

Σχετικά άρθρα

sunrise-tracking-computer-horizontal-gallery

Ο Kelvin Macharia Kuria, ένας επιχειρηματίας από το Ναϊρόμπι της Κένυα, έτσι ιδρύσει μια εταιρία, την Sunrise Tracking η οποία υπόσχεται να βρίσκει τα αυτοκίνητα που έχουν κλέψει οι ληστές.

Μιλώντας στο CNN ο Kuria δηλώνει πως η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας του είναι να εγκαθιστά ένα σύστημα GPS στο αυτοκίνητο των πελατών της και να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή το που βρίσκεται το αυτοκίνητο. Οι ίδιοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσα μιας εφαρμογής, ώστε να εντοπίζουν το που βρίσκεται το αυτοκίνητό τους. Η Sunrise Tracking δεν είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει ένα τέτοιο σύστημα, αλλά αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι πως μέσω μιας κρυφής κάμερας, μπορεί να βγάλει φωτογραφίες των ληστών, αλλά και επιτρέπει στον οδηγό μέσω ενός απλού SMS να ακινητοποιεί το αυτοκίνητο, με αυτό να παραμένει ακινητοποιημένο, μέχρι ο ιδιοκτήτες να στείλει ένα SMS ξεμπλοκαρίσματος.

ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...