H Honda κόβει το μισθό υψηλόβαθμων στελεχών της εξαιτίας της πέμπτης ανάκλησης του Fit hybrid

Σχετικά άρθρα

honda-fit-hybrid

Στο κόσμο των επιχειρήσεων και όταν μιλάνε τα πολλά λεφτά η τιμιότητα και η αποδοχή ενός λάθος σπανίζει πανηγυρικά. Η Honda, όμως, τιμώντας την ιαπωνική καταγωγή και ακεραιότητα αποφάσισε να μειώσει για τους επόμενους τρεις μήνες το μισθό των ανώτατων στελεχών εξαιτίας των πέντε ανακλήσεων που ανακοινώθηκαν για το Fit/Jazz Hybrid τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο CEO, Takanobu Ito, θα δει το μισθό του να μειώνεται κατά 20%, ενώ ο μισθός 12 άλλων υψηλόβαθμων στελεχών θα δουν να μειώνεται κατά 10%. Για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες ανακλήσεις, εκτός από τη μείωση των μισθών η Honda δημιουργεί νέα διοικητική θέση που θα είναι υπεύθυνη για να ελέγχει την ποιότητα των αυτοκινήτων.

honda-fit-hybrid

H τελευταία ανάκληση περιλαμβάνει τόσο την υβριδική έκδοση όσο και την ατμοσφαιρική του Fit, του Vezel και του N-WGN, και αφορά κάποια προβλήματα που σχετίζονται με ενοχλητικούς θορύβους.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...