Ο Jay Leno οδηγεί το Panoz Esperante Spyder GT Prototype

Σχετικά άρθρα

2015 Panoz Esperante Spyder GT Prototype - Jay Leno's Garage

Στο τελευταίο επεισόδιο του Jay Leno’s Garage, ο διάσημος Αμερικάνος παρουσιαστής έχει προσκεκλημένο τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Panoz και οδηγάει το Esperante Spyder 25th Anniversary Edition που παρουσιάστηκε στο φετινό Pebble Beach.

Με την επετειακή έκδοση του Esperante Spyder, η Panoz γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της, με το μοντέλο να έχει αυξημένη ακαμψία και δομική στιβαρότητα εξαιτίας της χρήσης σωλήνων ενισχυμένου διπλού χάλυβα στο πίσω υποπλαίσιο μαζί με ένα πλαίσιο του παρμπρίζ από ανθρακονήματα. Φοράει ζάντες 19-ιντσών της BBS από σφυρήλατο αλουμίνιο με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport και έχει συνολικό βάρος 1.418 κιλών.

Το Esperante Spyder Anniversary Edition θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα παραγωγή 25 μονάδων και όλα θα διαθέτουν αναβαθμισμένη εσωτερική καμπίνα που θα διαθέτει Nappa/Alcantara επενδύσεις, κοφτό τριάκτινο τιμόνι, carbon ή Alcantara τιμόνι, μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ ένα iPad mini βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα.

Μηχανικά μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 430 ίππων της Ford, είτε με τον κομπρεσοράτο V8 5,4-λίτρων απόδοσης 575 ίππων της GM, και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο ή αυτόματο εξατάχυτο κιβώτιο, ενώ η υποβοήθηση του τιμονιού είναι υδραυλική.

Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με την τιμή της βασικής να ξεκινά στην Αμερική από τις $179.120 ενώ η Esperante Spyder GT ξεκινά από τις $204.750. Η δεύτερη διαθέτει carbon σώμα και εξοπλίζεται με τον V8 5,4-λίτρων απόδοσης 800 ίππων, με τα φρένα να είναι της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 277 χλμ/ώρα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...