Οι παίχτες της Manchester United δεν οδηγούν τις Corvette και Camaro που τους δίνει η Chevrolet

Σχετικά άρθρα

Wayne Rooney and Chevrolet Corvette C7 Stingray

Ο κύριος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Manchester United είναι η Chevrolet, και πέρα από την χορηγία 60 εκατ. ευρώ για κάθε χρονιά, είχε προσφέρει στην ομάδα τον περασμένο Απρίλιο 15 αυτοκίνητα. Από αυτά το μεγαλύτερο μέρος ήταν Corvette και Camaro, αλλά οι παίχτες δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά.

Έτσι, προτιμούν να πηγαίνουν στην προπόνηση αλλά και για την προσωπική τους ζωή, τα δικά τους αυτοκίνητα, που περιλαμβάνει από Bentley και Porsche, μέχρι Range Rover και Ferrari. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Ολλανδός προπονητής, Louis van Gaal, που οδηγάει ένα Chevrolet Captiva, αλλά είναι το προσωπικό του αυτοκίνητο.

Πηγή μέσα από την ομάδα των “κόκκινων διαβόλων” αναφέρει ότι μόνο το προσωπικό των προπονητικών γηπέδων χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα, με έναν εκπρόσωπο της Chevrolet να “δικαιολογεί” τους, λέγοντας ότι οι παίχτες δεν είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, καθώς είναι μέρος του “εθελοντικού οδηγικού προγράμματος”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...