Η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε την προσθήκη 12 νέων μοντέλων στη γκάμα της μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz-GLC-63-AMG-2016-Spy-Photos-5

H Mercedes-Benz, είναι στη μέση του πιο εντατικού προγράμματος εξέλιξης νέων μοντέλων στην ιστορία της, σύμφωνα με τον Επικεφαλής R&D της εταιρίας, Thomas Weber. Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου κέντρου εξέλιξης της Mercedes στο Πεκίνο, ο Weber επιβεβαίωσε το ότι η Γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει 12 –και όχι 11– νέα μοντέλα στην αγορά, μέχρι το 2020. Αυτό που κάνει την είδηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, είναι πως σύμφωνα με τον Weber, θα προστεθεί ένα μοντέλο σε κάθε “οικογένεια” και πως κανένα από αυτά τα νέα μοντέλα δεν έχει προκάτοχο!

Κινούμενοι προς τα εμπρός, τα σχέδια μας περιλαμβάνουν τον πιο εντατικό κύκλο εξέλιξης που έχει αναλάβει η Mercedes-Benz. Είναι επιπρόσθετος της κανονικής εξέλιξης για την αντικατάσταση ήδη υπαρχόντων μοντέλων και θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση μας στην αγορά.

Δήλωσε ο Weber. Να σημειώσουμε πως η επιβεβαίωση για αυτά τα νέα μοντέλα, έρχεται μετά από την ανακοίνωση προσθήκης 10 plug-in υβριδικών μοντέλων στη γκάμα της μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Πολλά από τα μοντέλα στα οποία αναφέρεται ο Weber, είναι ήδη γνωστά –βλ. CLA Shooting Brake, C-Class Cabriolet, S-Class Maybach και Pullman, GLC, GLE Coupe, ίσως μία έκδοση παραγωγής του Vision G-Code– αλλά για τα υπόλοιπα, θα χρειαστεί να περιμένουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...