Briatore: Ελπίζω η Ferrari να δώσει ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο στον Vettel

Σχετικά άρθρα

Briatore

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Red Bull, ο Sebastian Vettel σκοπεύει να πάει στη Ferrari το 2015. Ο Flavio Briatore ή αλλιώς ο “εκτελεστής”, σύμφωνα με τον Nelson Piquet Jr., θεωρεί πως η Ferrari πρέπει να δώσει ένα εξαιρετικό μονοθέσιο στο Γερμανό, για να τον βοηθήσει στη κατάκτηση του 5ου του τίτλου.

Με όλο το σεβασμό που τρέφω για αυτόν, νομίζω πως ο Sebastian είχε πάντα ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Την πρώτη του χρονιά με ένα μονοθέσιο που δεν ήταν τέλειο, ο Ricciardo τον κέρδισε. Ελπίζω να βρει μια εκπληκτική Ferrari.

Εκτός από την άποψή του για τον Vettel και τη Ferrari, ο Ιταλός έκανε την κριτική του και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πλέον η Formula 1. Ο Briatore θεωρεί πως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Ή επέλεξε 4-5 ομάδες με 3-4 μονοθέσια η καθεμία, ή άλλαξε δραστικά τη Formula 1 που βλέπουμε σήμερα. Αν δείτε το κοινό και τα πράγματα που συμβαίνουν στις ομάδες, δεν είναι και η καλύτερη εποχή. Το οικονομικό πλάνο έχει χαλάσει.

Δεν είναι λάθος του Ecclestone. Η επιρροή του δεν είναι τόσο μεγάλη πλέον, οπότε το φταίξιμό του είναι ελάχιστο. Θεωρώ πως φταίνε οι ομάδες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα