Ποιος χρειάζεται τα Hummer όταν οι Ρώσοι κατασκευάζουν αυτό;

Σχετικά άρθρα

Russian Humvee Built by ZIL (11)

Οι στρατοί του κόσμου για την μεταφορικά προσωπικού συνήθως επιλέγουν αυτοκίνητα της Hummer, τα λεγόμενα Humvee, αλλά οι Ρώσοι της ZIL πρόσφατα παρουσίασαν το πρωτότυπο που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Για την ώρα οι Ρώσοι δεν του έχουν δώσει κάποιο όνομα, με αυτό να μπορεί να μεταφέρει 10 άτομα. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2010 όταν ο Ρωσικός στρατός ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός νέου 4×4 οχήματος μεταφοράς προσωπικού που θα ζύγιζε μεταξύ 1 και 2,5 τόνων. Για να το πετύχει αυτό η ZIL , έχει τοποθετήσει ελάχιστη θωράκιση στο όχημα της, το οποίο μετρά 6,33 μέτρα μήκος, 3,8 μέτρα πλάτος, έχοντας ύψος 2,56 μέτρα. Έχει μικτό βάρος 4,57 τόνους όταν μεταφέρει 10 άνδρες με όλο τους τον εξοπλισμό, και κίνηση παίρνει από έναν τετρακύλινδρο Cummins B Series diesel κινητήρα απόδοσης 185 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο κιβώτιο της ZF.

ΠηγήTrucklist.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...