Hamilton και Mercedes παρέλαβαν τα τρόπαια των Πρωταθλητών

Σχετικά άρθρα

AUTO - FIA PRIZE GIVING 2014

Όπως είχε επιβεβαιώσει η FIA, η εκδήλωση για την παραλαβή των τροπαίων θα γινόταν χθες, στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν φυσικά οι παράγοντες της Formula 1, δηλαδή η Mercedes και ο Lewis Hamilton, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιο για τον Hamilton, ύστερα από τον τίτλο που κατέκτησε το 2008, ωστόσο επισημαίνει πως το 2015 θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στον θρόνο του Πρωταθλητή, καθώς θα έχει το μονοθέσιο που θα του επιτρέψει να το κάνει, κάτι που δε συνέβη το 2009.

Πηγαίνοντας στην επόμενη σεζόν, ελπίζεις ότι θα είσαι και πάλι ανταγωνιστικός και ότι θα έχεις την ευκαιρία για να παλέψεις ξανά για το πρωτάθλημα. Όταν πήρα το πρωτάθλημα το 2008, οι κανονισμοί άλλαξαν για την επόμενη σεζόν και δεν είχαμε κάνει καλή δουλειά, έτσι δεν μπορούσα να παλέψω για τον τίτλο. Αλλά, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η νέα σεζόν θα είναι απλά μια εξέλιξη της φετινής, επομένως ελπίζω να μπορώ και πάλι να παλέψω.

Ο Nico θα επιστρέψει πιο δυνατός και πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα είμαι κι εγώ πιο δυνατός για να μείνω μπροστά του. Ξέρετε ότι και ο Daniel Ricciardo έκανε φοβερή δουλειά. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει και ο Fernando μέσα στο μονοθέσιό του. Είναι δύσκολο να ξέρω, αλλά δε μ’ ενδιαφέρει και πολύ ποιος είναι πίσω. Απλά κοιτάζω μπροστά.

Εκεί βρέθηκαν οι Nico Rosberg και Daniel Ricciardo, ως οι οδηγοί που ολοκλήρωσαν την πρώτη 3άδα στη βαθμολογία, ενώ όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείς να τις βρεις εδώ.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...