Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Citroën C4 facelift

Σχετικά άρθρα

Citroen C4 facelift

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τον Ιούνιο του 2010, που η Citroën παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του C4 και ένα facelift ήταν επιβεβλημένο, ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του κοινού στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων hatchbacks και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες διέρρευσαν στο internet.

Citroen C4 facelift

Οι αλλαγές ξεκινάνε από το εμπρός μέρος, όπου πλέον υπάρχουν νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μαζί με LED φώτα ημέρας. Περνώντας προς τα πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν διαφορετικά γραφικά και μοιάζουν με αυτά του C3, ενώ από τη φωτογραφίες του εσωτερικού βλέπουμε ότι στην κεντρική κονσόλα υπάρχει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με 7άρα οθόνη αφής.

Citroen C4 facelift

Μηχανικά θα εφοδιάζεται με τον 1,6-λίτρων BlueHDI πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 100 ίππων, με την κατανάλωση του να φτάνει τα 3,3 λίτρα/100 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...