Ένα Grand Cherokee SRT8 1.200 ίππων τολμά και τα βάζει με μία Gallardo 2.000 ίππων

Σχετικά άρθρα

SRT8 Vs Gallardo

Με 1.200 άλογα, είναι πολύ λογικό να έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται για τις κόντρες στην ευθεία. Το αίσθημα αυτό μειώνεται όταν το αυτοκίνητό του έχει πάνω αυτοκόλλητο των DragTimes, μιας και τα 1.200 άλογα δε θεωρούνται πολλά για τους Ρώσους.

Παρ’ όλα αυτά, το Jeep Grand Cherokee SRT8 δεν διστάζει ν’ αναμετρηθεί με μία τερατώδη Lamborghini Gallardo, η οποία αποδίδει κοντά στα 800 άλογα παραπάνω. Θέλει να δει τι μπορεί να κάνει δίπλα της και στην τελική δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν ψυχαγωγία για κάποιους.

Επιπλέον, το SRT8 τα βάζει αρχικά μ’ ένα Nissan GT-R 1.800 ίππων, το οποίο, όμως, δεν ολοκληρώνει την κόντρα με τέρμα γκάζι, προφανώς λόγω κάποιου προβλήματος. Ακόμα ένα GT-R αντιμετωπίζει στο τέλος, αλλά, με 350 περισσότερους ίππους, το έργο του SUV είναι πολύ εύκολο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...